2023.05.31. 12:35:00 6139 227

Készüljünk fel a strandolásra! Fejben.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Én tényleg igazán próbálom, de tényleg! Idén biztosan túl korán álltam neki a diétának, mert célomat elérve sajnos volt még elég időm, hogy visszanyerjem a kiindulási állapotomat… Tehát nem kezdem június elsejét tökéletes beachbody-val. De ez rajtam kívül igazából nem is zavarhat mást!

Szégyenlős nő fürdőruhában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szégyenlős nő fürdőruhában

Kit érdekel, ha nem nézek ki úgy, mint egy bikinimodell, ha amúgy egészséges és arányos testképem van, valamint a túlsúly negatív hatásai közel sem fenyegetnek? A jó értelemben vett átlagos nők bizony kerekebbek itt-ott, és amíg a hétköznapokban jól érzik magukat a bőrükben, addig nincs is semmi vész! Akkor mi okból parázunk rá, ha fürdőruhába kell bújnunk?

Sovány vígasz lesz, de jó, ha tudod, hogy még azok a nők sem elégedettek maradéktalanul a külsejükkel, akiket a környezetük dekoratívnak tart. Ők sokszor belső bizonytalanságaikat leplezik a (vér és verejték által elért) tipp-topp külsővel.
A műnél pedig ezerszer jobb az, ami valódi! Mivel minden egyedi nő az, így itt az ideje annak, hogy elfogadd a saját valóságodat!

Természetesen vannak olyan kis lelki “gyakorlatok”, amelyek segíthetnek túllendülni önmagunk takargatásán! Növelj egy kis önbizalmat!

1. Ne hasonlítsuk magunkat másokhoz!

Minden test egyedi, nincs kettő ugyanolyan arány és alkat. Az, hogy valaki másnak milyen a teste, valójában nem tudja befolyásolja azt, hogy mi milyenek vagyunk. (Ráadásul a férfiak ízlése sem egyforma, így nem is éri meg a tőlünk eltérő testalkatú nőkkel “versenyezni”.)

2. Ne érdekeljen mások véleménye!

Fókuszáljunk arra, hogy mi mitől érezzük jól magunkat a bőrünkben, ahelyett, hogy azon aggódnánk, mások mit gondolnak rólunk. Na és, ha nem tetszünk nekik? Mások véleményétől sem jobbak, sem rosszabbak nem leszünk.

3. Szeresd a tested!

Ismered a citromos kis anekdotát az élettel és a limonádéval kapcsolatban, ugye? Ne arra koncentrálj, hogy milyen hiányosságaid vannak, hanem arra, hogy milyen erősségeid! Mindenkin vannak olyan testrészek, amelyek kifejezetten szépek, legyünk ezekre büszkék, és szeressük meg testünk többi részét is, hisz azok is mi magunk vagyunk.

“Az, hogy hogyan érzek magam iránt, fontosabb, mint az, hogy hogyan nézek ki. Magabiztosnak érezni magunkat, jól érezni magunkat a bőrünkben – ez az, ami igazán széppé tesz." Bobbi Brown

Visszatérva konkrétan a strandolásra, hogy kezdődő magabiztonságunkat megtámogassuk, egy kevés praktikát ugyancsak bevethetünk:

Ehhez csupán egy jó fürdőruha (vagy bikini, trikin stb.) kell, aminek a kiválasztásához nem szabad sajnálnunk az időt, és olyan fazonokat is fel kell próbálnunk, amelyek első ránézésre nem is biztos, hogy tetszenek. Azt a fürdőruhát kell választanunk, amelyik erősségeinket kiemelve áll jól nekünk.Természetesen az is kardinális szempont, hogy a viselni vágyott fürdőruha kényelmes legyen, mert csak így tudjuk kellő önbizalommal viselni azt.

Szóval én idén a köldököm alatt körívben található zsírpárnácskával - alias “mosolygós” háj -, meg egy kevés narancsbőrrel a combjaimon fogok a habokba merülni. Méghozzá boldogan!
Bár nem tettem le az egészséges életmódra történő visszatérésről sem: Jó nekem így is, de még jobb lesz pár kilóval könnyebben.

Egy jó tanács (magamnak is) a következő nyárra, ha idén sem fogsz tudni megbékélni a sziluetteddel: Minden az étkezésen múlik! Kiegyensúlyozott és mértékletes étkezések, lehetőleg napi ötször. Miután sikerül fogynod, akkor jön a neheze, hiszen nem térhetsz vissza a korábbi életmódodhoz! Ennyi a trükk, és fejben dől el.

Szerző: GAM, idézet forrása: quotefancy.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...