2019.04.07. 14:05:46 9254 260

Készüljünk a húsvétra! – Tojásfestési technikák és egyéb dekorációs tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki ezért, ki azért, de szerintem már mindannyian nagyon várjuk a húsvéti ünnepeket. Van, aki „csakúgy”, az ünnep miatt várja, akad, akit a húsvéti sonka, meg a sok eszem-iszom hoz lázba. Megint más a locsolók hadára kíváncsi (hát persze:-)).

Tojásfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojásfestés

És létezik olyan is, aki alig várja, hogy töménytelen mennyiségű tojáson élhesse kis a kreativitását, vagyis újra induljon a tojásfestő buli!:-) Ha ezeket itt már mind kipróbáltad, akkor kukkants bele a lenti videóba, mert garantáltan találsz majd új ötleteket a pingáláshoz!

Ha kicsit tudományos szemszögből közelítenéd meg a tojásfestést, ezt a cikket elolvasva megteheted.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...