2023.12.04. 12:30:34 6731 251

Készülj az esti pancsira! - Szappancsodák házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet virágos, fűszeres, bársonyos, „radíros”, de a fő feladata ugyanaz: megtisztítani a bőröd a szennyeződésektől, bársonyossá, puhává varázsolni azt. A legegyszerűbb módon úgy juthatunk hozzá, hogy csak simán leemeljük a kedvenc márkánkat a boltok polcairól. Persze, mint sok minden másból, szappanból is legjobb a házi!

Házi szappan - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi szappan

Próbálkozhatsz a teljesen magad készített változattal is, de alkothatsz is kisebb vagy nagyobb csodákat már meglévő alapanyagokból. Akár magadat is meglepheted vele, de ajándéknak sem utolsó egy-egy ilyen kreálmány, úgyhogy mindenképpen tartsd észben ezt a lehetőséget, mert a karácsony előtti hajrában akár szuper SOS DIY ajándék is készülhet belőle!:)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...