2023.02.28. 12:15:00 5934 252

Készülj a tavaszra és maxold ki a lakásdekorációt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben bejuthatnánk a legújabb trendek alapján kialakított lakásokba, korántsem biztos, hogy semleges színekkel és minimalista stílussal találnánk szembe magunkat. Ehelyett élénk színeket és jókedvre derítő mintákat látnánk a legmodernebb helyeken.

Tavaszi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi dekoráció

Az élénk színek és a minták tudományosan bizonyítottan képesek mentális és érzelmi hatást kiváltani belőlünk, így érdemes nekifogni, hogy megtaláljuk a ránk leginkább hatókat. Nincs is annál szebb, mint amikor kedvenc napszakunk fénye a vibráló helyiségeket még inkább életre kelti. A különböző színek kavalkádja okosan összeválogatva nagyon egyedi és pulzáló hatást tudnak kelteni.

Mi jellemzi tehát az idei évi tavaszi lakberendezési trendeket az élettel teli textúrákon és színeken kívül?

Amennyiben kis költségvetésből kell megoldani az évszakhoz illő dekorációk felfrissítését, akkor elegendő csupán helyiségenként egy valami váratlant becsempészni. Az is lehet, hogy egy egyenesen oda nem illő színt vagy formát kell beilleszteni a már meglévő koncepcióba ahhoz, hogy felrázzuk az eddig uralkodó légkört:
Állatmintás huzat a puffokon? Aranykeretes vagy élénk, metál színű kerettel ellátott tükör? Asztali lámpa vagy váza meghökkentő dizájnnal? Kalandra fel!

Maximalizáld a lakásdekort a tavasz jegyében!

Az egyedi formájú, tavaszi illatokat árasztó gyertyák és az óriási virágkompozíciókból álló hatalmas asztaldíszek úgymond elvárások lesznek az idén tavasszal. Ezen kívül a sajátos mintázatú bútorszövetek is divatosak lesznek. A különböző mintákat keverhetjük is, ami kissé eklektikus hangulatot fog kelteni a nappaliban és a hálóban. A díszpárnák változatos alakjával (kör, téglalap, négyzet) még inkább hangsúlyozhatjuk a vidámsággal átitatott mozgalmasságot.
Aki szeretne ennél is nagyobb átalakítást végezni, szerezzen be a lakás jellegétől függően bolyhos vagy - a divatba újra és újra visszatérő - díszes perzsa szőnyegeket.
A tisztasági festést kihasználva a falakkal is tudunk játszani. Egy-egy falat vagy falrészletet különböző színekkel átszínezve teljesen más hangulatot kelthetünk a helyiségben. Ne feledd, a mennyezet is lehet színes!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...