2022.03.24. 17:20:00 6553 229

Készíts kókuszvizes szépségturmixot bőröd belsőleges ápolásáért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A ragyogóan egészséges bőr nem csupán a drága hidratáló és ránctalanító kencék eredménye. Sőt, megfelelő táplálkozás hiányába sokféle krém gyakran úgymond csak kidobott pénz lehet: A méregtelenítő és tápanyagban gazdag zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával sokszor szinte ugyanazt a hatást érhetjük el, mint a kozmetikai készítményekkel.

Kókuszvizes turmix - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kókuszvizes turmix

Ahogyan öregszünk, sajnos a bőrünk óhatatlanul veszít a rugalmasságából, és idővel fakónak tűnhet. Emiatt érdemes mindent megtennünk azért, hogy bőrünk minél hidratáltabb maradhasson az évek múlásával is. A mindenki számára ajánlott vitaminokban gazdag étrend kiegészíthető egy speciális - és iszonyúan finom - szépségitallal, amely kimondottan a bőr egészségének nyújt támogatást.

Kókuszvizes szépségturmix

Hozzávalók:

1 csésze hűtött kókuszvíz
1 csésze bio eper (fagyasztott is lehet)
1 csésze bio sárgarépa
1 csésze mangó, kockázva (ez is lehet fagyasztott)
1 meghámozott narancs

Elkészítés:

Amint már megszokhattuk, nincs más dolgunk, mint előkészíteni a hozzávalókat és turmixgépben szép simára keverni.
Amennyiben friss gyümölcsöket használunk, a kellő hőfok kedvéért tehetünk az italunkba némi jegyet is.

A szépségturmix hatóanyagai

A kókuszvíz amellett, hogy remekül hidratál, káliumot és magnéziumot is jócskán tartalmaz, míg az eper magas C-vitamintartalma emelendő ki, amely a kollagéntermelést segíti elő. A narancs a C-vitamin mellett flavonoidokban ugyancsak gazdag, a mangó pedig egyszerűen csak igazi vitaminbomba. De a sárgarépát se felejtsük el méltatni; a benne található béta-karotin erős öregedésgátló antioxidánsokká alakulnak át.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...