2020.04.13. 14:06:57 9437 280

Készíts gumimacit 2 lépésben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te sem szeretsz a gyerkőcnek gumicukrot adni, pedig az apróság odavan érte? Nálatok is előfordult, hogy lelkiismeretes szülőként Te magad pucoltad be az egész zacskóval, merthát azért a gyereket mégsem mérgezheted vele? (Aztán persze sírtál, hogy idén sem jön össze a bikinialak.:-)) Pedig van egészséges formája is!

Gumicukor házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gumicukor házilag

Sőt, akár Te magad is készíthetsz otthon gumicukrot. Ehhez mindenképpen szerezz be gumicukor formákat, de ami még fontosabb, 2 dl gyümölcslevet vagy teát. Ehhez kell még 2 evőkanál citromlé, 4 evőkanál agar-agar, édesítőnek pedig cukor vagy agavészirup, ízlés szerint. A gyümölcslevet a citromlével, agar-agar-ral keverd össze, majd forrald 2 percig. Ha megvan, édesítsd a cukorral vagy a sziruppal. Töltsd meg a keverékkel a formákat, hagyd kihűlni, majd néhány órára, de minimum egyre, tedd a hűtőbe megdermedni!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...