2024.09.06. 08:30:16 4900 170

Kedvenc gyümölcs és személyiség – Van összefüggés? 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van olyan gyümölcs a repertoárban, aminek egyszerűen nem tudsz ellenállni? Amiből nincs az a mennyiség, amit meg ne tudnál enni? Gondolnád, hogy ez a rajongás akár a személyiségedre is hatással lehet! Érdekes, ugye? No, hát mutasd a kedvenc gyümölcsöd, megmondjuk, ki vagy!

Bogyós gyümölcsök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bogyós gyümölcsök

Hogy mit árul el Rólad, ha narancs, citrom, mangó vagy a görögdinnye a kedvenc gyümölcsöd, előző cikkünkből már megtudtuk. Most jöjjön még néhány finomság!

  • Hello banana! Imádod a bohókás gyümölcsöt, úgyhogy nem csoda, hogy a vidámság, jókedv nálad is központi helyet foglal!

  • Körte, az igazi energiabomba! Nem csak a finom gyümölcs, hanem a kedvelője sem bír magával, hiszen imádja, a pezsgést, pörgést, az extrém sportokat, és azt, ha zajlik körülötte az élet.

  • Csodálatos cseresznye! Az én-időt Neked találták ki, e felől semmi kétség. Ám szerencsére, a barátaidnak mindig ott vagy, ha szükségük van rád!

  • Ropog a fogad alatt? A jelszavad akár lehetne a „Minden nap egy alma az orvost távol tartja!” is, hiszen rád valóban jellemző az egészségtudatosság. Imádod a sportokat, úgyhogy nem esik nehezedre rávenni magad a mindennapos testmozgásra.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...