2021.12.03. 17:17:31 7922 298

Karácsonyi dekoráció 0 forintból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az évek alatt gyűjtögetett díszek mellett nálunk minden évben megjelenik egy kis saját készítésű dekoráció, ami rendszerint nem kerül semmibe, csak némi időbe. Ha te is kedvet kaptál, és szeretnél természet ihlette dekorációkat készíteni, akkor vess egy pillantást ezekre az ötletekre.

Minimalista dekoráció karácsonyra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Minimalista dekoráció karácsonyra

Szeretem a nulla forintos, hulladékmentes vagy éppen hulladékmentő ötleteket, így karácsonykor is igyekszem ezekből válogatni, a régi dolgokat is újrahasznosítani. Íme a kedvencek.

Karácsonyfa sziluett ágakból

A gyerekekkel mi gyakran megyünk sétálni a parkba, vagy a közeli kiserdőbe, és mindig gyűjtenek valamit... Ha mást nem, akkor faágakat. Ezeket természetesen nem szoktuk hazavinni, de karácsony előtt néha begyűjtjük őket, és akkor készülhetnek a kisebb és nagyobb karácsonyfák. Ha van otthon kartondoboz, ami esetleg egy-egy futárszolgálatos rendelés után megmaradt, akkor ezekre szépen rá lehet ragasztani a ágakat, amiket előzőleg különböző méretűre tördeltünk. Fenyőfa sziluett, csillagsziluett vagy más karácsonyi minta is kirakható belőle, utána pedig felakaszthatjuk.

Ágakra aggatott tobozok

Tobozokat is gyakorlatilag bárhol gyűjthetünk az utcán. Ha sikerül egy nagyobbacska faágra szert tenned, akkor ne tüzeld el. :) Aggass rá tobozokat vagy az otthon lévő karácsonyfa díszekből, és már meg is van egy falra tehető nagyobbacska dekoráció.

Tál tobozokkal, ágakkal, fenyővel

Ha a gyűjteményedből maradt, akkor egy tálba is elhelyezheted ezeket. Szép asztaldísz lehet belőle.

Befőttes üvegbe vele!

Bármit találsz, dobd bele egy befőttes üvegbe! Tobozok, magyal, fenyőág, dió, mogyoró, moha, fakéreg - tényleg bármi játszik, és bármilyen méretű lehet az üveged is. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.