2021.12.03. 17:17:31 7637 296

Karácsonyi dekoráció 0 forintból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az évek alatt gyűjtögetett díszek mellett nálunk minden évben megjelenik egy kis saját készítésű dekoráció, ami rendszerint nem kerül semmibe, csak némi időbe. Ha te is kedvet kaptál, és szeretnél természet ihlette dekorációkat készíteni, akkor vess egy pillantást ezekre az ötletekre.

Minimalista dekoráció karácsonyra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Minimalista dekoráció karácsonyra

Szeretem a nulla forintos, hulladékmentes vagy éppen hulladékmentő ötleteket, így karácsonykor is igyekszem ezekből válogatni, a régi dolgokat is újrahasznosítani. Íme a kedvencek.

Karácsonyfa sziluett ágakból

A gyerekekkel mi gyakran megyünk sétálni a parkba, vagy a közeli kiserdőbe, és mindig gyűjtenek valamit... Ha mást nem, akkor faágakat. Ezeket természetesen nem szoktuk hazavinni, de karácsony előtt néha begyűjtjük őket, és akkor készülhetnek a kisebb és nagyobb karácsonyfák. Ha van otthon kartondoboz, ami esetleg egy-egy futárszolgálatos rendelés után megmaradt, akkor ezekre szépen rá lehet ragasztani a ágakat, amiket előzőleg különböző méretűre tördeltünk. Fenyőfa sziluett, csillagsziluett vagy más karácsonyi minta is kirakható belőle, utána pedig felakaszthatjuk.

Ágakra aggatott tobozok

Tobozokat is gyakorlatilag bárhol gyűjthetünk az utcán. Ha sikerül egy nagyobbacska faágra szert tenned, akkor ne tüzeld el. :) Aggass rá tobozokat vagy az otthon lévő karácsonyfa díszekből, és már meg is van egy falra tehető nagyobbacska dekoráció.

Tál tobozokkal, ágakkal, fenyővel

Ha a gyűjteményedből maradt, akkor egy tálba is elhelyezheted ezeket. Szép asztaldísz lehet belőle.

Befőttes üvegbe vele!

Bármit találsz, dobd bele egy befőttes üvegbe! Tobozok, magyal, fenyőág, dió, mogyoró, moha, fakéreg - tényleg bármi játszik, és bármilyen méretű lehet az üveged is. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Gyors kényelmi desszert, amit a gyerekek is imádni fognak: Rizspuding kétféleképpen

Minden embernek van legalább egy olyan étel, ami a legjobban hiányzik neki a gyermekkorából, de csak az édesanyja tudja ugyanúgy elkészíteni. Csak nosztalgiával lehet visszaemlékezni azokra a különleges ételekre és desszertekre, amelyek korábban nem csupán a hasunkat, de a szívünket is felmelegítették.

Állatkertek napja – Látogass állatkertet élőben vagy a képernyőn keresztül!

Magyarországon az Állatkertek napja egy igazán különleges dátumnak állít emléket: 1866. augusztus 9-én megnyitotta kapuit az ország első állatkertje! Boldog születésnapot kívánunk a Budapesti Állat- és Növénykert intézményének!

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.