2015.12.24. 14:32:17 8444 229

Karácsony van, lazíts!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jártál az elmúlt hetekben plázában, próbáltál bármely város karácsonyi forgatagán átvergődni, mert éppen ott volt dolgod? A melóhelyeden az elmúlt hetek arról szóltak, hogy év vége előtt még mi mindent kell elintézned? Vagy kereskedelemben dolgozol? Akkor valószínűleg már pont eleged van az ünneplésből. Pihenj, lazíts, megérdemled!

Békés karácsony - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Békés karácsony

Még mindig 1000 dolgod van?

Nos, azokat szinte biztos, hogy sajnos senki nem csinálja meg helyetted. Viszont egész évben dolgoztál, pörögtél, a következő hét nem csak a szeretetről szól, hanem a pihenésről is. Ha az ünnepek között (és főleg alatt) nem kell dolgoznod, használd is ki!

Pihenj, amennyit csak tudsz. Rangsorold a hátralévő feladataidat, és a kevésbé fontosakat told el jövő év elejére. Senki, de senki nem fog szólni azért, ha nincs lemosva az ablak, vagy nem szedted ki a nappali teljes szekrénysorát, hogy porszívózz mögötte. Azokról csak te tudsz, jövőre majd elrendezed.

Csak azzal foglalkozz, ami tényleg fontos!

Kapcsolj be egy jó zenét, és ha még nem tetted meg, kezdd el becsomagolni az ajándékokat. Lehetőleg szépen, de nem az a cél. :)

A fa már teljes fényben pompázik, és hidd el, senki nem fog panaszkodni, ha 4-5 nappal később 1 fogással kevesebbnyi kaját öntesz ki. Mert sajnos általában ez a karácsonyi menü sorsa. :)

Szánj időt magadra mától!

Kicsit élj a mának! Biztosan nem lesz könnyű az átállás, egy forró fürdő napközben nagyon sokat segít. Sőt, ne érd be egy kád forró vízzel, tarts egy házi wellness-programot, fürdővel, testápolóval, szépítkezéssel, mindennel, amit szeretsz, csak máskor nincs rá időd. A család talán meglepődik majd kicsit elsőre, hogy nap közben bezárkózol 1 órára a fürdőszobába, de haragudni nem fognak. Te viszont jól érzed magad közben is, és az esti ajándékozásnál, vacsoránál egyaránt.

Van egy heted

A karácsony a ti családi ünnepetek, azzal kapcsolatban nem tudunk tanácsot adni. Az azt követő napokra viszont igen, hogy folytasd ugyanezt! Egész évben rohanás volt, most tényleg lazíts pár napot!

Ha utaztok rokonokhoz, akkor is tartsd a formád, és ne stresszelj! Valószínűleg mindenhol erős forgalomra számíthatsz: viszont nem időre mész. Az ünnepi ebéddel is várnak 10 percet a rokonok, inkább érjetek oda kipihenten, nyugodtan.

Kellemes ünnepeket kívánok, és köszönöm, hogy velünk voltatok az évben!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...