2022.12.17. 17:45:54 7078 251

Karácsony, és ami körülötte van! – 4+1 dolog, ami nélkül elképzelhetetlen az ünnep
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak dolgok, amikhez ragaszkodunk így karácsony tájékán. Ezek az apró szokások, hagyományok teszik az ünnepet egyedivé, úgy igazán a sajátunkká. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ilyen lehet a közös sütés-főzés, a szaloncukrok felfűzése, vagy az, hogy minden évben úgy nézed az „Igazából szerelem” című filmet, mintha akkor látnád először.:-)

Karácsonyfadísz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyfadísz

És persze még fel lehetne sorolni 1000 és 1 dolgot, amitől mindenki ünnepe egyedi és bensőséges. És vannak olyan dolgok is, amik mindannyiunk számára olyan „karácsonyossá” teszik a karácsonyt. Nekünk most ez az 5 mozzanat jutott az eszünkbe! Te mivel bővítenéd a listát?

„A” karácsonyi dal

Minden évben más a nyerő, de azért vannak örök klasszikusok!

Wham!: Last Christmas

Maria Carey: All I want for Christmas

Ami tökéletlenül is tökéletes

Naná, hogy „mármegintszétrepedt”, „ugyevanmég”, „jajjdefinom”, „mindelfogyott” karácsonyi édességről, a bejgliről van szó. Nem tudom, másnál hogy van, de nálunk még nem sikerült olyan rosszul, hogy ne fogyott volna el az utolsó morzsáig.:-)

Ami alatt szabad a csók!

Igen, a fagyöngy sok helyen a karácsonyi dekoráció szerves része. Nem csak szép, de a szerelmeseknek külön ok egy kis összebújásra, ha éppen a fagyöngy alatt álldogálnak.:-)

Cliff Richard: Mistletoe and wine lyrics

Aminek néhány hét múlva már csak a zörgését hallod

Ugyan ma már nem feltétlenül divat a szaloncukrot a fára aggatni, azért annak is megvan a varázsa, amikor az ünnepek után, a már kissé megfakult karácsonyfán a huzat egyszer csak meglengeti az üres szaloncukros papírokat.:-)

Koncz Zsuzsa: Szaloncukor

És aki nélkül tényleg nincs karácsony!

Naná, hogy a karácsonyi filmek „legkarácsonyabbika”, minden idők legbátrabb és legcukibb „betörőfogója”, és legpancserebb bűnözőpárosa egy ünnepen sem hiányozhat a karácsonyi mozik repertoárjából! Mert Kevin nélkül tényleg nincs karácsony! (Na jó, azért van…:-))

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...