2021.04.03. 14:33:56 9400 255

Itt a tavasz, elő a mellénnyel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hűvösebb tavaszi napokon egy színes, vagy éppen semleges színű mellény jó szolgálatot tehet kabát helyett. Mivel viszonylag ritkán kerül elő a szekrényből, így nem biztos, hogy minden stílusú ruhánkhoz lesz azonos stílusú mellényünk is. Egy kis trükkel segíthetünk ezen a gondon!

Mellény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mellény

Mert ha mellény, akkor a sportosabb verzióból lapul mindenkinek a szekrényében egy. Ismerjük meg a mellény sokoldalúságát!

Ha fázós vagy…

… akkor a hosszú, nagyméretű mellény a barátod lesz! Ha nem akarod, hogy túlságosan zsákszerűnek hasson a szerelésed, egy öv mindenképpen kerüljön a mellényre, úgy deréktájra.

Ha a sportos stílus kedvelője vagy…

… egy „pufimellénnyel” nem lősz mellé. Melegítőhöz, farmerhoz is tökéletes, de egy sportosabb fazonú szoknya is jól áll hozzá.

Ha csinibe kell bújnod…

… de az időjárás indokolja a mellény viselését, tégy egy csinos övet a mellény derékrészére, és már roboghatsz is tovább, akár magassarkúban is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...