2022.12.03. 14:28:55 7582 330

Isteni, téli nasi percek alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hideg, téli estéken jól esik bekuckózni a kanapéra, a kedvenc könyvünk, a kedvenc magazinunk vagy a kedvenc filmünk, sorozatunk társaságában és mellé majszolni valamit, ami nyomokban egészséges hozzávalókat is tartalmaz.

Dió és dióbél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dió és dióbél

Ha Te is valami ilyesmire vágysz, akkor van egy tuti tippünk. Az egészséges hozzávaló itt most a dió lesz, a többi pedig hm… csak szimplán finom.:-)

Fahéj+dió=szuper téli ropogtatnivaló

2 adaghoz szükséged lesz:

  • 10 dkg dióra

  • 1 evőkanál vajra

  • 3 evőkanál cukorra

  • fél teáskanál fahéjra

A fahéjat keverjük össze a cukorral. Forraljunk vizet egy lábasban. Amikor forr, mehet bele a dióbél. 1 percig tartson a forró fürdő a dió számára, majd szűrjük le. A leszűrt, még forró diókat forgassuk bele a cukros fahéjba alaposan, hogy minden diószem minden oldala be legyen vonva a cukros keverékkel. A vajat olvasszuk meg egy serpenyőben, majd szórjuk bele a cukros diót és pirítsuk addig, amíg a cukor rá nem olvad a dióra. Sütőpapíron oszlassuk el a megpirított diót és hagyjuk kihűlni.

Forrás: sobors.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...