2022.12.19. 11:59:19 6711 239

Ismerd meg a fekete sót! – És keverj belőle egy koktélt macskajajj ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepek alatt családi, baráti találkozók, vacsorák alkalmával előfordulhat, hogy lecsúszik egy pohárkával a kedvenc italunkból. Aztán az egy pohárkából több pohárka lesz, aztán abból némi jókedv, következő reggel felébredve pedig egy óriási macskajajj.

Fekete só - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fekete só

Ilyenkor aztán jöhet a folyadékpótlás, a fájdalomcsillapítás, a vitaminok pótlása és jó esetben az alvás. Ám ha fokoznánk a hatást, egy szuper kis „koktélt” is érdemes bevetni ennek érdekében, méghozzá egy igen érdekes összetevővel.

Hallottál már a fekete sóról?

Az indiai csodafűszer nem csak az íze miatt használatos, egészségünk szempontjából egyéb tulajdonsága is igen előnyös számunkra. Magas magnézium, kalcium és vas tartalommal bír, ezek mellett antioxidáns hatása is kiemelkedő. Jó hatással van a vérnyomásunkra, segíti megszüntetni a gyomorégést, ezek mellett az emésztésünkre is jó hatással lehet.

Csodakoktél macskajajjra!

Csupán ez a 4 összetevő kell hozzá, némi keverés meg kavarás, és máris szebb színben látod a világot!

  • kókuszvíz

  • szénsavas víz, körülbelül fél liter

  • fekete só

  • lime

A szénsavas vízhez öntünk némi kókuszvizet, aztán belefacsarjuk az előzőleg mikróban 10 másodpercig melegített lime levét. A mikrózás azért kell, hogy kicsit meglágyuljon a gyümölcs és könnyebb legyen kinyomkodni a levét. Ha a 3 folyékony összetevőt összekevertük, jöhet bele a só, amivel szintén alaposan keverjük össze és már kortyolgathatjuk is.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...