2015.10.26. 14:30:15 7886 179

Instant szépségtippek, amelyek azonnal növelik az önbizalmad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Állásinterjú, egy fontos találkozó, osztálytalálkozó, bál vagy randevú? Ilyen alkalmakra jól jönne egy kis extra önbizalom, s ha szépnek érzed magad, akkor valószínűleg magabiztosabb is leszel! Összegyűjtöttünk hat nagyon egyszerű tippet, amelyek azonnal növelhetik a magadba vetett hited! :)

Magabiztos nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Magabiztos nő

1. Száríttasd be a hajad!

Ha ügyes vagy, akkor egyedül is megy. Megmosod a hajad, teszel rá egy kis habot, feltűzöd a tetejét, aztán fogod a körkefét és szépen kiszárítod. Ha kevésbé ügyes a kezed, akkor megkérsz erre egy barátnőt. Ha ő sem elérhető, akkor beugrasz egy fodrászatba. Nem fontos, hogy a szokásos mesterfodrászod legyen, hiszen csak egy szárításra van szükséged, beugorhatsz valamelyik plázába is egy hajfrissítésre. (Megértjük, ha a vágást és a színezést nem bízod akárkire, mi sem tennénk.) Meglátod, rögtön dögösebbnek érzed majd magad. :)

2. Fesd ki a körmöd!

Régen volt időd manikűröztetni, és legszívesebben eldugnád a kezeidet? De hiszen ezen könnyen segíthetünk! Olyan klassz gyorsan száradó körömlakkokat lehet ma már kapni, amelyek egy rétegben fednek és könnyű velük dolgozni is. A selyemfényűekkel egyszerűbb a festés, mint a matt lakkokkal. Válassz egy klassz őszi színt, mondjuk egy menő burgundit! Ettől tutira megnő az önbizalmad!

3. Formásabb szemöldök!

Egy szépen megformált szemöldök csodákat művel az arccal. Gyantával vagy csipesszel távolíthatod el a felesleges szálakat, egy profi kozmetikus segíthet neked ebben. Ha egy kicsit ki is fested, attól még fiatalabbnak és frissebbnek is tűnhetsz. A szemöldök festéssel azonnal új életet lehelhetsz magadba, az arcod üdébbnek fog tűnni, és Te pedig sokkal magabiztosabb leszel.

4. Mit szólnál egy élénk rúzshoz?

Ez egy apró trükk, de ha azonnal dívaként szeretnél tündökölni, akkor ebben egy jó rúzs segíthet a legegyszerűbben. Válaszd a vöröst, ha randevúra mész, a dögös pinket, ha a rég nem látott barátokkal partiztok, a magentát, ha színházba mész. Az élénk színektől a fogaid is fehérebbnek tűnnek.

5. Barnító krém

Egy leheletnyi barnaság és máris jobban mutat rajtad az az új ruha, amit vásároltál. A sminked is jobban passzol, és valahogy minden olyan más lesz. A barnítókrémek nem olyan ártalmasak, mint a szolárium vagy a napsütés, és azonnal eltűnik a sápadtság. Ha egy olyan helyre mész, ahol jól jönne az ennek köszönhető extra önbizalom, akkor miért ne vetnéd be ezt a praktikát?

6. Eddz egy órát!

Edzés után sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, így magabiztosabb is leszel. Egy gyors zuhany, és már indulhatsz is, bárhova készülsz. Persze azért ne fáraszd le magad teljesen, ne a legdurvább súlyzós edzésre ugorj be!

Forrás: fitnessmagazine.com cikke alapján írta kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idén ezeket a filmeket várják a legtöbben

Jelen társadalmunkban a filmek jelentős szerepet játszanak az emberek életében, ugyanis formálják a kulturális viselkedéseket, ugyanakkor tükröt állítanak elénk az aktuális jelenségekről. Ilyen megközelítésben tehát nyilvánvaló, hogy a filmes alkotások mára már jóval túlnyújtóztak szórakoztató szerepkörükön, hiszen befolyással vannak a véleményalkotásra, a világlátásra, információt továbbítanak, kulturális értékeket képviselnek, tanítanak, átértékelésekre ösztönöznek. Lássuk, hogy az év hátralévő részében milyen új filmek örvendeztetik meg a rajongókat.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.