2019.10.14. 17:48:16 8331 287

Induljon könnyebben a reggel! – Napindító tippek 15 percben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába írunk már októbert, hiába rázódtunk már bele a koránkelős, sietős reggelekbe, attól függetlenül nem megy mindig simán a nap első néhány órája. Mert húz az ágy, mert jó lenne néha nem rohanni, a reggeli kávét nyugisan elkortyolgatni. Vagy néhány aprósággal megkönnyíteni a reggeli készülődést!

Vidám reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám reggel

Ha Neked is vannak ilyen, vagy ehhez hasonló ábrándjaid, less bele a lenti videóba, talán számodra is lesz benne néhány jól hasznosítható ötlet!

Még több érdekességet itt találsz.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...