2023.05.27. 08:24:40 6401 229

Induljon jól a nap! Sportolj! – 2+1 jó okot adunk rá
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reggeli mozgásban csupán egyetlen rossz dolog van: hogy reggeli! Persze, aztán ha az ember lánya kikászálódik az ágyból, megmosakszik, majd félig kómásan magára ölti a tréningcuccát és végülis belecsap a lecsóba, alig 30-60 perc múlva elégedetten veregeti meg a vállát: újra megcsináltam!

Sport reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sport reggel

Mert a reggeli testmozgásnak rengeteg előnye van. Egyrészt nagyon jóleső érzés tud lenni, hogy aznapra már letudtad… akarom mondani, hogy aznap mér tettél valamit az egészségedért. Másrészt pedig:

  • Éljenek az éberebb nappalok! Tanulmányok szerint a reggeli testmozgásnak köszönhetően a nap többi részében sokkal frissebbek és koncentráltabbak vagyunk, kevésbé uralkodik el rajtunk a fáradtság, ha a reggelt mozgással, aktívan indítjuk.

  • **Ha későbbre halasztod, azzal az alvásodon sem segítesz…” Ugyan a mozgás úgy általában jót tesz az éjszakai pihenésünknek, azért van olyan időszak, amikor már nem érdemes felpörgetni a testünket. Alvás előtt már nem a legjobb nekiállni sportolni. Úgyhogy ez még egy érv a reggeli sport mellett.

  • Hatásosabb! Persze, ha a fő célod a zsírégetés! A korai órákban, lehetőség szerint a reggeli előtt végzett mozgás sokkal jobban beindítja a zsírégetést, és sokkal hatásosabb a makacs zsírpárnák kialakulása esetén! Ugye, hogy megéri egy kicsit korábban kelni?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...