2022.06.12. 10:57:42 7758 279

Imádod az avokádót? – Használd fel helyesen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az avokádó igazi superfood hírében áll, hiszen rengeteg fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Sokféleképpen felhasználható, lehet alapja szuper krémeknek, ízletes salátáknak, megtöltheted, de akár kanalazhatod magában is.

Avokádó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Avokádó

Bármennyire hisszük azt, ismerjük az avokádó-fogyasztás minden csínját-bínját, azért megeshet, azok is tanulhatnak valami újat, akik – némi túlzással – még az avokádót is avokádóval eszik. Íme, 3 tipikus hiba, amit az avokádóval való munka során akár mi is elkövethetünk.

Csak alaposan!

Te sem mosod meg az avokádót, mielőtt felhasználod? Nagy hiba! Habár a héj nem kerül bele az avokádóból készült ételekbe, azért érdemes megmosni a gyümölcsöt, hiszen szeletelés közben a nem megtisztított héjról nem kevés baktérium, korokozó kerülhet a zöld gyümölcshúsra.

Válaszd a megfelelőt!

Felhasználás előtt vizsgáld meg az avokádót, hogy nem éretlen, esetleg már nem túlérett-e? Egyik sem éppen optimális. Ha krémes, jól kenhető a gyümölcshús, akkor tudsz valami igazán finomat kihozni belőle!

Használd fel az egészet!

Ha megkezdesz egy avokádót, lehetőség szerint használd fel az egészet! Ha nem így teszel, gyorsan megbarnulhat a felhasználatlan fél. Hogy ezt elkerüld, csöpögtess egy kis citromlevet a félben maradt gyümölcsre, és így tedd a hűtőbe.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...