2020.11.30. 16:36:26 7473 162

Így rendezheted át az otthonod karantén alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A vírushelyzet mindenkinek felborította a napi rutinját. Nem mehetünk konditerembe, vagy a barátokkal bulizni. A négy fal közé lettünk zárva. Te sem tudod mivel is üthetnéd el az időt a kijárási tilalom alatt? Hozd ki ebből a helyzetből a legtöbbet! Rendezd át a lakásod!

Lakberendezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lakberendezés

Sok a kacat a lakásban?

Szerintem mindenkinek van egy kupi polca vagy rosszabb esetben több „kupis” polca. Nekem személy szerint több ilyen minősítéssel rendelkező tároló helyem van. Az évek alatt sok olyan dolgot halmoztam fel, amiről azt gondoltam, hogy még hasznos lehet később. Ezen tárgyak átvizsgálására persze sosem volt időm. – Minden más fontosabb volt. - A kialakult helyzetre való tekintettel, most van idő ezeknek a már nem releváns portékáknak a kiselejtezésére. Felüdülés megszabadulni a sok felesleges kacattól, továbbá olyan kincseket találsz, aminek hatására még nosztalgikus állapotba is kerülhetsz. Döbbenet számomra, hogy miért őrizgettem egy 1997-ben kiadott Bravo magazint, amit egyébként most sem dobtam ki…

Saját edzőterem?

Könnyebb dolgunk van, ha van egy alig használt szobánk, vagy garázs, ahol mindezt kialakíthatjuk magunknak. Pánikra semmi ok, ha mindez nem áll rendelkezésünkre. Én átrendeztem a bútorokat pont olyan szögben, hogy legyen akkora helyem, ahol a jógaszőnyegemet elhelyezhetem, sőt még ugráló kötelezni is tudok. Apropó, a bútorok tologatása is már egy edzési forma. Meglepő helyeken tud izomlázat okozni ez a tevékenység. Nem kell komoly edzőgépekre gondolni a saját edzőtermed kapcsán. Vásárolj be különböző fitnesz kiegészítőket. Ezek lehetnek akár, boka- és csukló súlyok, gimnasztikai szalagok, ugrálókötél, vagy felszerelhetsz a plafonra egy TRX kötelet. És ha mindezt még tükör előtt is csinálod, láthatod mennyire végzed szabályosan a gyakorlatokat, és az izmaid munkájában is gyönyörködhetsz.

Dolgozó sarok?

A home office előnye, hogy nem kell sminkelned és akár köntösben is dolgozhatsz egész nap. Viszont hosszú távon az ebédlőasztalodon elhelyezett laptop előtt való görnyedés nem túl kényelmes. Arról már nem is beszélve, hogy zavarod a családtagjaid, vagy ők zavarnak meg, mert a nap különböző időszakában lesznek éhesek és zökkentenek ki a határidőre beadandó munkádból. Keress egy sarkot, ahol csak Te lehetsz és az íróasztalod. Azt mondják a hálószobába nem szabad munkát vinni. Én mégis itt helyeztem el a kis dolgozó sarkom. Ha betartod azokat a szigorú szabályokat, hogy este hat óra után nem kapcsolod be a nyomtatódat, valóban úgy érezheted magad, mint egy irodában. Tippem, hogy igyekezz az ablak mellé és az ágynak háttal kialakítani a munkabirodalmad, – persze, ha a hálóban lesz a munkarészleged- hiszen a napfény segít megállni a délutáni szieszta iránti sóvárgásunk leküzdését.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...