2022.07.02. 08:07:40 8340 257

Így készül az író – Házilag
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Savanykás ízével, híg állagával frissítő gyanánt is fogyasztható, de legtöbbször édességek alapanyagaként találkozhatunk vele. Ez az író, aminek beszerzése, valljuk csak be, nem a legegyszerűbb feladat. Mit tegyünk, ha nincs kéznél ebből a savanyú itókából, de aktuális sütireceptünk kihagyhatatlan hozzávalója?

Friss tej - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss tej

Azt tudtad, hogy az író valójában a vaj, illetve a tejföl készítése közben keletkező melléktermék? Nyugodj meg, azért nem kell nekiállnod vajad köpülni, hogy megkapd ezt a finom hozzávalót!:-) Csupán 2 összetevőt szerezz be, szánj rá 10 percet és már kész is a házi készítésű író!

Így készül a házi író

Hozzávalók esetén nem lesz hosszú a lista:

  • 1 bögre zsírosabb tej (de lehet próbálkozni különböző növényi tejekkel is)

  • 1 evőkanál citromlé (szintén lehet próbálkozni almaecettel, fehérborecettel, lime-mal)

A tejet öntsd egy bögrébe, majd add hozzá a citromlevet. Ha megvagy, hagyd állni szobahőmérsékleten 5-10 percet. Néhány perc után már látható, hogy elindult a folyamat, kezd „túrósodni” a tej teteje. Ha letelt az idő, a folyamat végbement, elkészült az írónk, már dolgozhatunk is vele. Ha nem indult be az „írósodás”, még egy kis savanyító anyagra lesz szükségünk.

Forrás: nosalty.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...