2021.08.09. 10:48:43 7467 220

Így éld túl csinosan a kánikulát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Remélem, még mindenki bírja a forró évszakot. Ha valaki kicsit meginogna ezzel kapcsolatban, csak szólok: néhány hét múlva beköszönt az ősz, vagyis nemsokára könnycsorgatós nosztalgiával gondolunk vissza ezekre a (jelenleg túlélhetetlennek tűnő) kutya meleg napokra.

Nyári divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári divat

Ha úgy érzed, valamit még mindig tenned kell annak érdekében, hogy átvészeld a szaharai napokat, néhány öltözködési tippel segíthetsz magadon.

Nem ciki!

Otthon, szabadság alatt tökéletes megoldás lehet melltartó helyett egy bikinifelső, vagy egy fürdőruha. Kényelmesebb, a nedvességet, izzadást is jobban kezeli. Bevallom, nálam előfordult már, hogy kifejezetten fehérnemű helyettesítésére vásároltam bikinifelsőt, hogy ne a strandon hordott kedvenc használódjon otthon.

És Neked mi a kedvenc nyári színed?

Ha a bőrünkről van szó, akkor a napcsókolta barna. Ha a ruhánkról, akkor természetesen a fehér, de legalábbis a világos árnyalatok. Akár munkába, akár alkalomra, akár otthoni viseletre szánod az adott ruhadarabot, fehér vagy világos színben a barátod lesz.

A fejedről se feledkezz meg!

Ha túl gyakran érzed, hogy felforrt az agyvized:-) a hőségtől, szerezz be egy csinos kalapot, vagy bármilyen fejfedőt! Ezzel megelőzhetsz egy kiadós napszúrást!

Fő a természetesség!

Lehetőleg hanyagold a műszálas holmikat a forró évszakban. Pamut, lenvászon lesz a kedvenced ebben a pár hétben. És ha az anyagot sikerült jól kiválasztanod, érdemes lengébb fazonú ruhákat húznod. A testhez simuló ruhák nem lesznek túl kényelmesek a nagy melegben.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

Tanulható-e az optimizmus?

Lionel Tiger amerikai antropológus, az optimizmust az evolúció során kialakult, az emberek egyik legmeghatározóbb funkciójaként értelmezte. Azt figyelembe véve, hogy az optimizmus a jövőről való gondolkodást hordozza magában - mely az elmúlással való szembesülést is tartalmazza -, tulajdonképpen a félelem ellensúlyozójaként is jellemezhető. Annak ellenére, hogy az előbbi megfigyeléssel nem mindenki ért egyet, tagadhatatlan, hogy az optimizmus az egészségre is erőteljes hatást gyakorol. De vajon tanulható az optimizmus?

Krisna-völgyi búcsút tartanak Somogyvámoson

A népi mesterségek és a fenntarthatóság a fő témája a Krisna-völgyi búcsúnak, amelyet július 26. és 28. között rendeznek Somogyvámos határában.