2024.02.24. 12:29:49 6272 247

Ide ne! – 2+1 hely a testeden, ahova nem való a parfüm
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megtalálni a legjobb pontot a bőrödön, ahol a legjobban és a leghosszabb ideig illatozik a parfüm – hát, nem egy egyszerű feladat. Némi utánajárás és nem kevés kísérletezgetés után azonban sikerrel járhatunk, minden esélyünk meglesz az egész napos illatozásra. Ám vannak tiltólistás helyek a bőrünkön, ahova vétek parfümöt fújni.

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Olvass tovább, és magad is meglepődsz egyik vagy másik parfümmentes helyen!

A legrosszabb hely, ami parfüm számára létezik!

Az intim területen a bőr érzékeny, a nyálkahártya sem kifejezetten szereti, ha erősen illatos, és főleg alkoholos anyag éri! z egy dolog, hogy fáj, csíp, szúr majd, de még különböző problémák, gyulladások, gombás fertőzések üthetik fel a fejüket.

A legmeglepőbb!

Ha parfüm, illetve parfümmel való illatosítás, akkor egy helyre gondolunk mindannyian fixen: a csuklóra. Ám ez mégsem a legjobb hely az illatfelhő számára! Ugyan vékony itt a bőr, ám ha összedörgölöd a két csuklódat, akkor parfümmolekulák „széttörnek”, kevésbé lesz tartós az illat. Fújd inkább a kedvenc parfümöd a karod belső felére, ott tartósabb lesz!

A locsolókölni tartós itt!

Te is tapasztald már, hogy húsvétkor a hajadra fújt locsolókölni napokig, hetekig érződik, bárhogy is mosod a hajad? Akkor ez a legjobb hely lesz a parfümödnek is, ugye? Az biztos, hogy a tincseid magukba zárják a kellemes illatod, ám a parfümben lévő alkohol szárítja a sörényed, így nem meglepő, ha huzamosabb parfümhasználat után kiszárad, töredezetté válnak a tincseid. Annyit trükközhetsz, hogy egy hajkefére fújsz az illatból és azzal fésülöd át a hajad!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...