2018.04.03. 13:15:28 9725 272

Hosszabbítsd meg az életüket! – Tippek kozmetikai termékekhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valamit nincs szívem kidobni (hm, mondjuk úgy általában semmit nincs szívem kihajítani, csak ha nagyon muszáj…), akkor azok a különböző kozmetikai termékek. Főleg azokat sajnálom, amelyektől nem is azért kell megválnom, mert már túl kevés van belőle, és sehogy nem bírom már a tégely aljáról kiszedni a maradékot, hanem mert lejárt a szavatosságuk…

Szemhéjtus, smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemhéjtus, smink

Ugyan az ember húzza, halasztja, míg a kukában landol egy-egy rúzs, körömlakk, szemhéjfesték, krém, de előbb vagy utóbb eljön a fájdalmas búcsú ideje. Hogy minél később kelljen megválnotok egymástól, figyelj rájuk használat előtt, alatt! Így hosszabbíthatod meg a különböző kozmetikai „cuccok” élettartamát!

Ezekre figyelj!

Arról már olvashattál nálunk, mire érdemes figyelni, hogy kedvenc körömlakkodat sokáig használhasd, most jöjjenek az általános szabályok a különböző kozmetikai termékek, sminkcuccok esetén!

Érdemes megfogadni őket!

  • Nagyon fontos, hogy minden terméket csak közvetlenül az első használat előtt bonts fel!

  • Ha azt tapasztalod, hogy a termék színe megváltozott, vagy illata már inkább szag, akkor semmiképpen ne használd tovább az adott holmit!

  • A kozmetikai dolgaid, sminkcuccaid legjobb helyen száraz, sötét és lehetőleg hűvös helyen érzik magukat a legjobban!

  • Ha utántöltesz, mondjuk testápolónál, tusfürdőnél, folyékony szappannál, mindig alaposan mosd ki, szárítsd meg a feltölteni kívánt flakont!

  • Tartsd tisztán azokat az eszközöket, melyek kapcsolatba kerülnek a különböző sminkholmikkal! Az ecseteket, szivacsokat mosd el, szárítsd meg, miután használtad őket. Egy kis szappanos, vagy samponos víz segíthet!

  • Ha lehet, ne hígítsd vagy keverd össze az egyes termékeket! Sem nekik, sem neked nem tesz jót a „kavarás”!

  • A különböző tégelyek, tubusok tetejét minden használat után alaposan zárd vissza!

  • A krémekhez, pláne, ha tégelyben van, csakis tiszta kézzel nyúlj!

  • Az eltörött, „hibás” termékeket lehetőleg minél előbb használd fel, gondolunk itt szemhéjfestékre, púderra! Vagy „szervízeld meg” így, esetleg hasznosítsd újra így!:-)

  • Kerüld el az ecset fel és le mozgatását a tubusba szempillaspirál és szemhéjtus esetén! Így kevesebb levegő kerül a kis tartályba!

És hogy melyik kozmetikai terméket nem ajánlatos kölcsönadni, illetve kölcsönkérni? Itt olvashatsz róla!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...