2016.06.26. 14:14:57 4890 161

Éleszd fel! - Így lehelj újra életet az összetört púderedbe
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Púder, szemhéjfesték, esetleg pirosító. Fontos kellékei a sminkkészletünknek. És amennyire fontosak, annyira törékenyek is. Mert hányszor fordult már elő, hogy néhány könnycseppet voltunk kénytelenek hullatni ripityára tört púderunk, festékünk, pirosítónk felett? És a sminkkészlet széthullott darabjai a kukában landoltak.

Összetört púder - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Összetört púder

Pedig nem kellett volna így történnie. Mert bármilyen furcsa, a darabokra tört púderből még lehet egész.

Ezt vedd hozzá

Mindenképpen kell hozzá az összetört púder, 99 %-os alkohol és egy hurkapálca.

Csepegtess néhány csepp alkoholt a púderdarabokhoz és egy hurkapálcika, vagy egy fogpiszkáló segítségével keverd össze óvatosan, de nagyon alaposan. Ügyelj rá, hogy minden apró darabot nyomkodj szét.

Ha ezzel megvagy, hagyd állni egy éjszakát a masszát, vagyis várd meg, amíg szépen kiszárad. Másnap pedig csak ámulj és bámulj: szebb lesz, mint új korában!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...