2019.03.19. 15:35:17 10981 312

Hol nyaralsz az idén? Íme, 5+2 emlékezetes úti cél
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember és az ember lánya sohasem tudja elég korán elkezdeni a nyaralás megtervezését! Ki az úticélt, ki a nyaralás időpontját lövi be előbb, hogy aztán azt a középpontba helyezve felépíthesse rá a pihentető napok, vagy jobb esetben hetek tervét. Ha kiírtad már a nyári szabadságot, de még nem tudod, merre is indulj, mindenképp olvass tovább!

Utazás repülővel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Utazás repülővel

De előtte tippelj: Melyik desztinációk kerülhettek fel a 2019-es listánkra? A te kedvenced vajon közöttük lehet?

Az elfeledett klasszikus – Egyiptom

A jónéhány éve geopolitikai okokból hanyagolt térség megrázni látszik magát, és egyre bíztatóbb hírek érkeznek Egyiptomból is a turisták szempontjából. Az arab ország természetesen nagy hangsúlyt fektet az idegenforgalomra a drámai visszaesés után. Érdemes kihasználni a megújult lehetőségeket. A Nílusi körutazás felejthetetlen élmény!

Déli városlátogatás – Palma (de Mallorca)

A Baleár-szigetek székhelye nemcsak a strandolni vágyók Mekkája! A királyi palota, a homokkőből épült katedrális és a Bellver-kastély mellett kihagyhatatlan a Calatrava labirintus. A látnivalókban gazdag város bővelkedik művészeti múzeumokban és galériákban is.

Tengerparti nyaralás – Bora Bora vagy Görögország

Francia Polinézia apró szigete maga a paradicsom, amelyet lagúna és korallzátony vesz körül. Aki pedig túrázni is szeret, az kedve szerint megmászhatja az Otemanu hegyet. Pénztárcabarát ötletünk pedig a történelmi jelentőségű helyekhez közel fekvő görög nyaralóhelyek bármelyike, mert a nyári napsütés hazánkhoz közelebb is barnít!

Sportos üdülés – Erdély vagy Grúzia

Egyre több helyen indítanak szervezett kerékpáros túrákat kimondottan ott nyaralóknak. Nagyon kedvelt út volt a résztvevők körében a hozzánk nem túl messze eső erdélyi túra, magyaroknak szinte kötelező. Aki kissé messzebb vágyik, annak pedig Tbiliszi, a grúz főváros környékén elterülő elképesztő útvonalak kínálnak róni való kilométereket.

Afrikai szafari – Namíbia

Aki nem irtózik az injekciós tűktől és a védőoltásoktól, az nyugodtan kerítsen egy homokszínű hatalmas hátizsákot, hogy a nyakába vehesse a Föld legősibb pusztaságát, a Namíb-sivatagot, ahol a majd 2000 éves velvícsia nevű pozsgás növény is él. De ugyanebben a politikailag stabil országban találhatunk melegvízű termálforrásokat, fóka rezervátumot és más nemzeti parkokat, amelyek a szafarink célpontjai lehetnek.

Forrás: houseandgarden.co.uk/article/the-travel-trends-to-know-about-in-2019

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...