2018.06.07. 08:26:38 15246 361

Hogy sokáig elálljon - Így tárold a banánt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt gondolom, a banán „személyében” egy olyan gyümölcsöt üdvözölhetünk, amit szinte mindenki szeret. Már a legapróbbak is szívesen majszolják el tízórai vagy uzsonna gyanánt, de az idősebb korosztály táskájában is lapul egy-egy, gyors éhségcsillapítóként.

Barnult banán - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barnult banán

Ugyan most egy kicsit háttérbe szorult a finom, szezonális gyümölcsök miatt, bizonyos szempontból népszerűsége töretlen egész évben. Hiszen könnyen szállítható, viszonylag tisztán fogyasztható, és jól variálható akár desszertként túróhoz, joghurthoz, muffinba, torták díszeként és így tovább.

Ami talán a hátránya lehet, hogy túl sokáig nem tárolható ez az egzotikus gyümölcsféleség. Ha kicsit zöldebb példányokat szerzünk be, akkor hosszabbíthatunk egy kicsit az életén otthonunkban. De van egy tuti, kipróbált tippünk!

A hűvösre vele!

A megoldás egyszerű: tárold a hűtőben a banánokat! Zacskózd is be, hogy ne legyen mindennek banánillata a hűtődben. (Nekünk legalábbis a zacskózós módszer vált be, mert ha csak „meztelenül” kerültek a gyümölcsök a hűtőbe, a többi élelmiszer átvette a gyümik illatát.) A héjuk ugyan megbarnul, de nem puhulnak meg, a gyümölcs húsa friss, „roppanós” marad.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...