2023.09.18. 17:46:18 8882 290

Hogy mire jó a léggömb? – Mutatjuk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha gyerekzsúr, léggömbből soha nem elég! A legnagyobbak a héliumos változatot díjazzák a leginkább, a legkisebbek pedig apa vagy anya által felfújtat, hiszen azzal lehet a legjobban játszani. Azon kívül, hogy leköti a legkisebbek és a legnagyobbak figyelmét is, a lufinak rengeteg hasznos funkciója van!

Lufik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lufik

Nem is hinnéd, mire lesz jó egy-egy színes léggömb, mennyire hasznos találmány ez a felfújható (az esetek többségében) labda! Nézd meg a lenti videókat, és nem csak remekül szórakozhatsz rajt, de szuper ötleteket is meríthetsz belőle akár egy hétköznapi, akár egy különleges hétvégi napot szeretnél feldobni! Léggömbre fel!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...