2024.05.13. 12:27:23 4858 202

Hidd el, hogy vonzó vagy! – 2+1 jel, hogy ezt mások is így gondolják
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szívből csodálom azokat, akikből árad a magabiztosság és a határozottság, és ezt senki és semmi nem ingathatja meg. Vagy ha egy pillanatra el is bizonytalanodnak, a következő percben megrázzák magukat, és újra a megszokott önbizalommal lépdelnek tovább.

Csinos nő Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos nő Fotó: 123rf.hu

Nem egyszer a környezetünk is szórja felénk a jeleket, hogy igenis vonzóak vagyunk, csak hajlamosak vagyunk ezt elbagatelizálni, vagy éppen észre sem venni. Ha utóbbi a gond, akkor mutatjuk, miből veheted észre, ha a környezeted vonzónak tart.

  • Te kerülsz a középpontba! Bárhova mész, bárhova lépsz be, szinte minden szempár rád szegeződik, azonnal Te kerülsz a figyelem középpontjába. Kell ennél nagyobb bók?

  • Már megint egyedül? Csinos vagy, ez tény. De miért nem szólít meg senki? Akkor mégsem vagy olyan szép? A csinos lányokat sokszor nem is merik megszólítani, mert félnek a visszautasítástól – ezért sokszor maradnak egyedül, mert már-már megközelíthetetlennek vélik őket!

  • Jóból is megárt a sok! Gondolják ezt azok, akik csak azért nem bókolnak egy szép nőnek, mert úgy hiszi, ő már úgyis tudja ezt magáról, és különben is, biztos sok bókot kap még máshonnan. Innen is üzenjük nekik: bókból soha nem elég!:)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...