2017.08.16. 09:00:02 14771 278

Hát ez nem nudli! – Kreatív ötletek színes úszókukac felhasználásával
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az első közelebbi kapcsolatom ezekkel a „vízi kukacokkal” a gyerkőcünk babaúszásán volt. Kezdetben sem ő, sem én nem nagyon tudtuk a használatát, mert ez a „valami” soha nem azt csinálta, amit mi szerettünk volna. Kicsúszott, elúszott a gyerkőc alól. Aztán persze rájöttünk a technikájára!

Vízi nudli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vízi nudli

Szóval, éppen hogy csak barátságot kötöttünk ezekkel a színes szivacsokkal, amikor véletlenül rábukkantam ezekre a videókra, amikben azt mutatják, milyen sokoldalúan használható fel ez az egyszerű „szivacsdarab”. Ha problémát jelentene a mindig becsapódó ajtó, vagy az alatta beszökő huzat, esetleg a folyton összegabalyodó vezetékek, vagy a festékbe belecsúszó ecsetek, akkor mindenképpen érdemes továbbgörgetned. Ezekre, és vagy még 1000 (na, jó, ha annyi nem is, de rengeteg) eddig megoldatlan problémára lehet segítség ez a vízi eszköz. Figyelem, egyszerű, de nagyszerű ötletek következnek. (A videók angol nyelvűek, de az tippek így is tökéletesen elsajátíthatóak.)

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...