2017.08.19. 14:06:15 9486 295

Ha ömlik vagy ha bent ragadt! Van megoldás! – Ötlet széles nyakú szószos üveghez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármennyire is igyekszünk visszafogni magunkat, azért néha-néha elcsábulunk egy adag sült krumplira, egy szelet pizzára, egy hamburgerre. És mégiscsak grillszezon van, szóval a finom husiknak sem tudunk ellenállni! És ami nélkül elképzelhetetlen bármelyik finomság: a hozzá passzoló szósz.

Kiömlő ketchup - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiömlő ketchup

Legyen az ketchup, valamilyen grillszósz, biztos, hogy kerül belőle a tányérunkra bőven. Van, aki a műanyag flakonos verzióra szavaz ezekből, van, aki az üvegeset választja. Ha utóbbi mellett teszed le a voksodat, biztosan ismered a problémát, amikor csak egy keveset akarsz a tányérodra, krumplidra tenni a finomságból, ám az üveg széles nyakán „picit” több csusszan ki. Vagy éppen fordítva: csak alig-alig szeded le a kupak alatt lévő fóliát, így még véletlenül sem kerül túl sok a tányérodra a szószból. De túl kevés viszont igen…

A megoldás egyszerű!

Ha Téged is bosszant ez az apró kellemetlenség, könnyedén orvosolhatod a problémát! Csak végy egy szívószálat, és még mielőtt kibontanád a szószt, ketchupot, a kupak alatt lévő fólián dugd át a szívószálat és told egészen az üveg aljáig. Ha megvan, húzd ki, és biztos lehetsz, benne, hogy ezen az apró lyukon keresztül már nem ömlik túl sok szósz a tányérodra, túl sok ketchup a sült krumplidra! Persze, azért csak óvatosan, semmi hirtelen mozdulat, nehogy a fólia kiszakadjon!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...