2021.07.05. 14:29:08 9483 239

Ha nyár, akkor strand! – Így vedd fel a kesztyűt a mindennapi kihívásokkal szemben:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár egyik legkellemesebb és egyben legkellemetlenebb része is a tomboló hőség. Hogy kínjainkat enyhítsük, és egyben fokozzuk az élvezetet, a vízparton keresünk szórakozást. Ám a strandolás sem csupa móka és kacagás! Ezer és egy megoldásra váró probléma, vész gördülhet elénk, míg gyanútlanul süttetjük magunkat a parton, vagy szeljük a hűs habokat.

Strand - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Strand

Mert mi van, ha elromlott a zuhanyrózsa? Vagy felforrósodott a papucsunk? Mi a megoldás, ha értékeinket szeretnénk biztonságban tudni? És hogy mi mindenre jó a közönséges vízi nudli? Ezekre, és még sok-sok másra is választ kapunk a lenti videóból!

Forrás: youtube.com

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában