2022.07.30. 10:52:09 8152 266

Ha nyár, akkor izzadás – Így kerülheted el a kellemetlen foltokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári forróságot kevesen ússzuk meg izzadás, így izzadtságfoltok nélkül. Ilyenkor győzzük magunkra fújni, kenni a legjobb, vagy annak hitt dezodorokat, és várni a csodát, hogy az aznapot ne egy, a ruhánkon éktelenkedő izzadságfolttal kelljen eltöltenünk.

Izzadás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Izzadás

Ha Neked is meggyűlik a bajod ezekkel a kellemetlen foltokkal, vesd be ezeket a trükköket!

A mindent tudó tisztasági betét

Ha nem olyat használsz, vegyél extra vékony tisztasági betétet és ragassz be egyet-egyet a pólód belső felére, természetesen a hónaljához. Ez majd felszívja a napközben keletkező izzadtságot.

A megoldás: igyál

Bármilyen furcsa, a fokozott izzadás elkerülésében nem segít, ha keveset iszol napközben. Ügyelj rá, hogy egyenletes és folyamatos legyen a folyadékbeviteled, így nem borul fel szervezeted folyadék-háztartása. A forró, nyári napokon ez még fontosabb, mint egyébként.

Mindig legyen kéznél törlőkendő!

Fokozott izzadás esetén jó praktika lehet, ha alkalmanként letörlöd egy száraz törlőkendő segítségével az izzadtságot.

Egy jó dezodor sose rossz

Egy jól megválasztott, alumíniummentes dezodor nélkülözhetetlen a nyári napokon. Hogy fokozd a hatást, igyekezz a legszárazabb állapotú hónaljra felvinni az izzadásgátlót. Ha lehet, még a reggeli kávé előtt használd a dezodorod.

Válassz jól!

Ha hajlamosabb vagy az izzadásra, nagyon nem mindegy, milyen anyagú ruhát választasz. Ha lehet, inkább a pamutból készült ruhadarabokat részesítsd előnyben. Sokat segíthetsz az izzadás megelőzésben, de legalábbis csökkentésében, ha minél lengébb, kevésbé passzos ruhákba bújsz.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...