2021.08.04. 09:30:00 8654 230

Ha elfogyott a lendület: Inspirálódj elismert sportolók motiváló idézeteivel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Példaképekre mindig szükségünk van, és kik buzdíthatnának minket nagyobb fokozatra kapcsolásra az egészséges életmód terén, mint kedvenc sportolóink? Akár a diéta megy fáradságosabban, akár a testmozgásnak nehéz nekiállnunk, jól jönnek a biztató szavak.

Lendületben a család - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lendületben a család

Öt, többé-kevésbé a mai napig is aktív úriember tart motivációs perceket most nekünk. (Vajon mitől függ, hogy az ismertebb sportolók között inkább férfiak vannak? Hajrá hölgyek, legalább a mindennapi életben zárkózzunk fel a férfiak mellé, ha már a genetika nekik kedvez :-) )

Arnold Schwarzenegger – A testépítőből színésszé, majd politikussá avanzsáló Arnold hihetetlen élete már önmagában is inspiráló, de érdemes megszívlelni az „osztrák tölgy” következő két mondását is.

  1. „The resistance that you fight physically in the gym and the resistance that you fight in life can only build a strong character.” „Az a helytállás, amellyel fizikai szinten harcolsz az edzőteremben, és az a helytállás, amellyel az életben küzdesz, csak erős karaktert építhet fel.”

  2. „If you don’t find the time, if you don’t do the work, you don’t get the results.”
    „Ha nem találsz rá időt, ha nem végzed el a munkát, nem éred el az eredményt.”

David Beckham – Ő az első olyan labdarúgó, aki négy különböző országban is bajnoki címet tudott szerezni aktuális csapatával. Pályafutása során a fegyelem és a precíz munka megtestesítőjének tartották.

„I know that if I set my mind to something, even if people are saying I can’t do it, I will achieve it.”
„Tudom, hogy ha valamire elhatározom magam, még akkor is, ha az emberek azt mondják, hogy nem tudom megtenni, el fogom érni.”

Dwayne „The Rock” Johnson – A szamoai származású „Szikla” sport karrierjének vége után fordult a testépítés és a színészet felé, mára világhírnévre szert téve.

„If something stands between you and your success, move it. Never be denied.”
„Ha valami közted és a siker között áll, mozgasd félre. Soha ne tagadd meg magadtól.”

Michael Jordan – A „minden idők legnagyobb kosárlabdázójának” tartott sportoló komoly sérülés után is ott tudta folytatni kosárlabda karrierjét, ahol előtte abbahagyta. emellett üzletemberi ténykedése is figyelemre méltó.

„Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.”
„Van, aki azt akarja, hogy megtörténjen, van, aki azt kívánja, hogy megtörténjen, mások meg is valósítják azt.”

Michael Phelps – „Minden idők legsikeresebb olimpikonja” az élő bizonyíték arra, hogy nem megszokott testi adottságainkat (vagy egyenesen furcsaságainkat) hogyan tudjuk sikeresen kamatoztatni.

„When I feel tired, I just think about how great I will feel once I finally reach my goal.”
„Amikor fáradtnak érzem magam, csak arra gondolok, hogy milyen nagyszerű érzés lesz az nekem, ha végre elérem a célomat.”

Forrás: www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...