2023.10.07. 11:00:38 6094 224

Gyors frizura tippekre van szükséged? – Mutatjuk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az való igaz, hogy hosszú haj esetén egy gyors copf megmentheti a rohanós reggeleinket, de azt sem tagadhatjuk, hogy amilyen praktikus, olyan unalmas is tud lenni ez a fajta gyorsan elkészíthető frizura. Létezik más megoldás?

Fiatalos frizura - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiatalos frizura

Természetesen, akár azon kívül is, hogy vágassuk rövidre a hajunkat!:) Csak egy kis gyakorlás és néhány jó ötlet kell hozzá, és könnyebben és szuperebbnél szuperebb frizurákkal indulhat a nap! Lesd meg a következő videót és tanulj!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...