2023.11.03. 17:45:07 7485 243

Gyönyörű filmek az elmúlásról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a hét a félelmetes sminkek, „csokit vagy csalunk” mellett az emlékezésről is szól. Egy szál gyertya, mécses meggyújtásával gondolunk azokra, akik már csak lélekben vannak velünk, és odafentről figyelik életünk további alakulását. Mi pedig egy könnycseppel a szemünkben állunk meg egy pillanatra, hogy felidézhessük a kedves emlékeket, az együtt töltött perceket.

Elmúlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elmúlás

Tudjuk, hogy a halál is az élet része, de néha értelmetlen, fájdalmas, és azt érezzük, soha nem fogjuk, és nem is akarjuk megérteni, hogy miért. hogy mi hozhat megnyugvást? Sokszor talán csak az idő, ami nem áll meg, megy előre, az élet pedig, vagy velünk, vagy mellettünk, de halad tovább. A gyászhoz hozzátartoznak a könnyek is, amiket sokszor egy dal, egy videó, vagy egy film is előhozhat. Íme, néhány könnycsalogató filmes alkotás az elmúlásról!

Mielőtt meghaltam

Édes november

Mielőtt megismertelek

Az élet nélkülem

Philadelphia

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...