2023.12.31. 12:40:17 5703 225

Gyermekkorunk szilveszterei – Szerezd be a „hozzávalókat”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha nosztalgiával gondolok vissza a gyermekkorom éveire. Annyira más volt még a világ, hiába értük el egymást nehezebben, mobil, sőt akár vezetékes telefon híján, mintha mégis közelebb lettünk volna egymáshoz.

Filmnézés, nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmnézés, nevetés

Ha beszéltünk, akkor tényleg beszéltünk, a „Hogy vagy?” nem csak üres frázis volt, hanem hosszú, akár mély beszélgetések megindítója is. Talán jobban tudtuk, mi volt a közelebbi-távolabbi ismerősökkel, hiszen nem a közösségi médiából tájékozódtunk. Szóval, sok minden más volt, többek között a szilveszterek is. Néha azt érzem, ma csak átszaladunk egyik évből a másikba, időnk sincs megállni egy pillanatra sem. Pedig nem ártana! És ha idén szeretnénk egy kicsit nosztalgikusabb szilvesztert, mert imádjuk a retro-t, akkor a következő „hozzávalókat” mindenképpen gyűjtsük be!

Tényleg vicces tévéműsorok

Manapság hiába a sok tévécsatorna, az igazán vicces, tényleg szórakoztató szilveszteri műsorok hiányoznak a kínálatból! Szerencsére, youtube a barátunk, úgyhogy ha otthon ülős „bulit” tartunk, néhány videót érdemes összegyűjtenünk a listánkba!

Az isteni sajtos!

A sajtos rúd elmaradhatatlan kelléke volt az estének, úgyhogy készült belőle bőven. Habár sokféle receptet kipróbáltam már, sajnos hiába próbálom leutánozni, nekem soha nem sikerül úgy, mint anno anyukámnak.:)

Ha édesre vágytál!

Akkor ott volt a nálunk csak Szilveszternek becézett, lekvárral összeragasztott, virág alakú linzer süti, aminek már a gyúrása közben ott voltunk, hiszen nyersen is isteni a tésztája, úgyhogy mindig ugrásra készen álltunk egy-egy leszakadt darabkáért!

És persze zene is volt!

Csakis kazettáról, ami vagy az eredeti, akár karácsonyra kapott verzió volt, esetleg egy kevésbé eredeti, kicsit már megnyúlt szalagú, pöttyet agyonhallgatott példány szórakoztatta a ház lelkes közönségét!

És persze, némi alkohol is dukált!

Ilyenkor azok is megittak néhány pohárkával, akik amúgy az év többi napján nem szoktak. Szilveszterkor biztos előkerültek a karácsonyra kapott vermutok, likőrök, pálinkák. És persze nem hiányozhatott a pezsgő sem, amiből ugyan nem volt ekkora választék, és ekkora készlet, de minden társaságnak jutott 1 vagy 2 üveggel.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...