2021.12.24. 11:27:46 6357 197

Gyerekekkel szebb az ünnep - Tudják, hogyan csaljanak könnyet a szemekbe
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyerekkorunk karácsonyaira úgy emlékszünk, mint varázslatos ünnepnapokra, amikor bármi megtörténhetett. Csilingelt a Jézuska, amikor megérkezett, sütemények illata lengte be a házat, nagy volt a sürgés-forgás, ugyanakkor nyugalom is honolt otthonunk falai között. Aztán felnőttünk, és a varázslat eltűnt.

Karácsony, gyerekek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsony, gyerekek

Lopva nyúlunk vissza az emlékeinkhez, hogy felidézzük a karácsonyi csodát, de rohanó világunkban egyre nehezebb. Hozzánk akkor tért vissza a varázslat, amikor gyermekünk született. Ráadásul éppen december 24-én vihettük haza a kórházból, így ő volt a mi kis karácsonyi ajándékunk, és onnantól kezdve egészen más fényben ragyog ismét az év legszebb ünnepe. Bár sokszor azon kapjuk magunkat, hogy rohanunk, és túlzásokba esünk, a gyerekeknek köszönhetően újra átélhetjük azt a megfoghatatlan élményt, amit utoljára mi is gyerekként kaptunk meg a szüleinktől.

A csillogás a szemükben, a várakozás majd az ajándékozás öröme és az a szeretet, ami belőlük árad, feledteti a hétköznapi nehézségeket, a külvilág gondját-baját egy kis időre kizárhatjuk a gyermeki léleknek köszönhetően. A nagyszülők házának csendjét is megtöri a gyermekkacaj, és újra játékról, örömről, gondoskodásról és a legtisztább szeretetről szól az ünnep a közeli családnak.

Ez a kis karácsonyi reklámfilm Koltai Róbert főszereplésével is nagyon jól megfogja, miért is igazi áldás a gyermektársaság az ünnepek alatt. Meghittséget, örömöt és valódi, szívből jövő boldogságot adnak.

Az utóbbi évek legmeghatóbb karácsonyi reklámfilmjei:

Békés boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...