2019.05.13. 17:47:37 11236 352

Gyere nyár, gyere fagyiszezon! – Szuper ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig pár hét, és máris tombol a nyár! Irány a strand, a közeli vízpart, a lényeg, hogy a Nap forrón süssön, a víz kellemes legyen, az üdítő, esetleg sör pedig hideg. A fagyi pedig krémes és finom! Sőt, ha lehet, együnk olyat, amit mi magunk készítettünk el!

Fagylalt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fagylalt

És ha már házi fagyi, ne maradjon ki ez a videó, ha híján vagy az ötleteknek! Esetleg egyszerűen csak a szemeidet lakatnád jól!

Még több „finomságért” itt iratkozhatsz fel a csatornára.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...