2022.12.11. 16:26:54 6143 213

Gyakorolj az ünnepekre! - Legjobb táncjelenetek, nem táncos filmekben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha azt mondjuk, legjobb táncjelenetek, nyilván Te is fel tudsz sorolni legalább három olyan filmes alkotást egy-egy ikonikus táncos képkockával. És ha jól belegondolsz, ezek nagy része mind musical, vagyis alapból központi helyet foglal el bennük a zene és a tánc.

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

Ám vannak olyan filmek, melyek igencsak messzeállnak a musical műfajától, ám valamiért mégis tartalmaznak egy-egy olyan, tánccal, zenével megfűszerezett részt, ami megállná a helyét a legjobb táncjelenetek között is.

Az U.N.C.L.E. embere

Amerikai pite 3.

Kickboxer

Trópusi vihar

Egy asszony illata

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...