2020.06.29. 17:48:39 9467 294

Forró nyár, forró nyári dalokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, az idei nyárra jobban ki voltunk éhezve, mint eddig bármikor. A tavaszi bezártság, a hosszúra nyúlt enyhülés, de legfőképpen a bizonytalanság miatt már alig vártuk a szikrázó napsütést, de még az izzasztó kánikulát is.

Forró nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forró nyár

Azt nem tudjuk, abban az évben, amikor a következő dalok születtek, milyen volt az azt megelőző tavasz, volt-e fenyegető világjárvány (valószínűleg nem), mennyire vágyták az emberek a tikkasztó kánikulát, de annyi bizonyos, hogy a lenti magyar slágerek nagyon is forróra sikerültek.

Zalatnay Sarolta: Hosszú, forró nyár

Gáspár Laci: Fülledt, forró nyár

Mester Tamás: Egy forró nyár

Rumba Gitana: Hosszú, forró nyári nap

Vad fruttik: Forró nyár

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...