2023.09.23. 17:44:52 8154 278

Fordíts meg! – Így lesz a méregből mosoly!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak azok a pillanatok, amikor már kínodban nem tudsz mást tenni, mint nevetni, vagyis inkább röhögni egy-egy bosszantó helyzeten. És vannak olyanok is, amikor majd’ felrobbansz a méregtől, és bárhogy csűröd és csavarod a dolgokat, sem megoldani nem tudod a helyzetet, sem kijönni belőle, nevetni meg végképp nem sikerül.

Mosoly - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosoly

Vagyis eddig nem sikerült, mert most mutatunk Neked néhány olyan tippet, amivel az extrém morcos szituációkból is ki tudod hozni a maximumot, hogy ne energiát veszíts a mérgelődéssel, hanem éppen erőt meríts a helyzetből. Íme!

  • *Nem mindig könnyű, de… Ugye, Te is hajlamos vagy elfeledkezni az életedben lévő pozitív dolgokról akkor, ha éppen összecsapnak a fejed felett a hullámok? Nyilván, ilyenkor senki sem arra összpontosít, hogy egyébként az élet egyéb területein nincs oka panaszra. Pedig pont ezt kellene! Ha úgy érzed, egy-egy helyzetet nem tudsz megoldani, és mindennek vége, gondolj arra, mennyi mindenért lehetsz hálás az életedben! Egészen apró dolgoknak is lehet örülni (és kell is!), még ha a méregtől ködös fejjel nehézkes is. Koncentrálj és légy hálás azért, amid van! Meglehet, a probléma megoldása is könnyebben jön majd!

  • Mondd el! Nagyon jó, ha van egy olyan barát, bizalmas, lelkedhez közel álló személy, akivel megoszthatod a gondolataid, problémáid. Ha kimondod, elmeséled a gondjaid, még a megoldás is hamarabb megérkezhet Hozzád.

  • Engedd be! Ha ideges vagy, még a lélegzetvételed is felgyorsul, már-már kapkodsz a levegő után, ugye? No, ilyenkor jön jól egy kis szúszá! Vegyél mély levegőt, és engedd, hogy a tested, lelked, agyad feltöltődjön friss oxigénnel, amivel majd jönnek a pozitív gondolatok, és a megoldás is!

  • Tereld el! Ha máshogy nem megy, egy kicsit próbálj meg kilépni a helyzetből. Sétálj egy nagyot, fuss, pattanj bicajra, és hagyd, hogy egyszerűen csak megérkezzen a megoldás az életedbe!

  • Emelkedj felül! Ne a problémán, hanem egyelőre magadon, és próbáld meg kívülről szemlélni az aktuális helyzetet, és igyekezz megtalálni a megoldást. Figyeld meg, hamarabb megoldod majd az adott gondot, és meglehet, nem csak egy megoldást találsz majd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában