2024.07.14. 08:30:46 6742 225

„Fogj egy sétapálcát!” – 3+1 ok, amiért érdemes minden nap sétálni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A séta, ez az egyszerű és mindenki számára elérhető tevékenység, rendkívül jótékony hatással van az egészségünkre és a közérzetünkre. Nemcsak a fizikai állóképességünket javítja, hanem a mentális egészségünknek is kedvez. Egy rövid séta a friss levegőn csodákat tehet: csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot, és növeli az energiaszintet.

Séta Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Séta Fotó: 123rf.hu

Az ülő életmód ellensúlyozására is tökéletes megoldás, mivel segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, támogatja a fogyást, és javítja az általános egészségi állapotot. Lépjünk ki a természetbe, és fedezzük fel, milyen pozitív változásokat hozhat az életünkbe a rendszeres séta! Akár már napi 30 perc is csodákra képes!

  • Pörögnek a kilók! A rendszeres séta gyorsítja az anyagcserédet, megmozgatja izmaidat, ezzel is segítve a diétádat! Szóval, néhány felesleges kilón kívül, semmit nem veszíthetsz azzal, ha beiktatod a napi sétát az életedbe.

  • Jobban megy a gondolkodás! A friss levegő, az egyenletes légzés, a környezetváltozás, a kitisztult fej mind-mind támogatják a gondolkodást!

  • Több séta, jobb emésztés! A napi rendszeres mozgás nem csak az izmaidnak tesz jót, de segíthet akkor is, ha megakadnak a dolgok. Az emésztésedre is jó hatással lesz a mindennapos séta.

  • Ha nem jó a kedved… Akkor irány a város, a közeli park, csónakázó tó, hegy, és sétálj egy nagyot. Jót tesz az izmaidnak, a tüdődnek, és persze a kedvednek is! Kitisztul a fejed, rendeződnek a gondolataid és a séta végére sokkal nyugodtabb leszel.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...