2016.10.30. 08:52:52 9798 337

Fő a változatosság – Így talán még nem készítetted a kávét
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Abban talán sokan egyetértünk, hogy a legfinomabb kávé otthon készül, a jó öreg „kotyogós” kávéfőzőben. Persze, manapság mindenféle gépek, kapszulák segítségével emelhetjük a kávézás ceremóniájának fényét (és nem mellesleg rövidíthetjük le a főzés idejét), de néha jó egy kicsit kísérletezni.

Kávébab - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávébab

Forró vizet a kávéra!

Ha szeretnéd egy kicsit más módon elkészíteni a reggeli, délutáni kávédat, ezt kipróbálhatod. Tégy egy kannába durvábbra őrölt kávét, önts rá 92-95 ⁰ C körüli vizet (tehát még ne forrjon a víz, mert az keserűvé teheti a fekete italt) a kanna feléig. Ezt keverd össze, majd mehet rá a maradék víz. Ezután hagyd az egészet állni 7-8 percig (de ne tovább!), engedd, hogy a kávé aromája maximálisan felszabaduljon! Ha kész, egy szűrőn öntsd át a kávét egy másik kannába.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink