2024.02.03. 08:31:55 6436 248

Fiatalítanál? – 2+1 dolog, amivel pont nem ezt éred el
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amióta világ a világ, a nők szeretnének még csinosabbak, még fittebbek, még fiatalosabbnak lenni, és ezért nem restek sokszor drasztikusabb megoldást is bevetni. Akár kés alá is fekszenek, tűvel idegen anyagot fecskendeztetnek magukba és így tovább. Persze, nem muszáj azért ennyire durva eszközökhöz folyamodni!

Fiatal arc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiatal arc

Mert az ördög és a fiatalság titka sokszor tényleg a részleteben rejlik! Egy jól megválasztott ruha, egy remekül elkészített smink sokat dobhat rajtunk. Akár egy arcformánkhoz, stílusunkhoz, egyéniségünkhöz passzoló frizura is. Ám ha bármelyikkel kapcsolatban is rosszul választunk, plusz néhány év lehet a következmény. Nézzük, frizurafronton mire is érdemes odafigyelni, ha nem szeretnénk idősebbnek tűnni a korunknál.

  • Óvakodj a túl szorostól! Ha folyamatosan a fejhez simuló, szorosan megkötött, rögzített frizurát viselsz, azzal sokat emelhetsz a korodon. Nem vitatjuk, vannak helyzetek, amik megkívánják a szigorúbb, komolyabb frizurát, de a lazább napokon nyugodtan viselj kiengedett, laza hullámokat, vagy egy rakoncátlan copfot!

  • A világos nem minden esetben nyerő! Tudjuk, a szőke haj fiatalít! De nem minden esetben, és nem minden mértékben! A túl világos tincsek sokkal jobban kiemelik a ráncokat, apróbb vagy nagyobb bőrhibákat. Emellett, a nem megfelelő hajápolás mellett, a tincsek szárazabbak, töredezettebbek lesznek.

  • A hajad is „öregszik”! Ennek megfelelően másfajta ápolásra, odafigyelésre lesz szüksége a hajkoronádnak, hiszen sokkal vékonyszálúbb, szárazabb, minta ifjabb éveidben. Kerüld a hajvasaló, hajsütővasak túl gyakori használatát, és a hajszárítón se a legforróbb fokozatot válaszd! Ügyelj a száraz tincsek gondos ápolására, főleg a kiszáradt hajvégekre! Emellett érdemes bevetned különböző hővédő készítményeket is, a már fentebb is említett hajformázó készülékek használatakor!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...