2021.08.15. 11:00:30 6293 209

Felkened, de hogyan távolítsd el? – Így szabadulj meg az önbarnítótól
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték: imádjuk a napbarnított bőrt. Hogy ezt ki hogyan éri el, az már más kérdés. Van, akinek éves bérlete van a szoláriumba, míg mások maradnak a természetes módszernél: ha az idő alkalmas rá, irány napozni. Megint mások inkább az önbarnító termékeket részesítik előnyben.

Önbarnító - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Önbarnító

Míg a szoli, napozás elég időigényes, addig az önbarnító krém azonnali eredményt biztosítana. Ha a felvitel is szépen sikerül, nyert ügyed van velük. Ha a felkenés minden csínját és bínját elsajátítottad már, ideje kikupálódni abból is, hogyan távolíthatod el a bőrödről ezt a barnító kozmetikumot, ha már nincs rá szükséged.

Távolítsd el az önbarnítót…

  • … némi citromlével! Valószínűleg a citromlé világosító hatását nem kell bemutatni, hiszen a körmök, a haj „szőkítésénél” is segítségedre lehet néhány csepp. Ha a bőröd nem érzékeny, és kiszáradva sincs, csavard ki néhány citrom levét, vagy használj a flakonosból, és töröld át vele a bőröd. Alaposan öblítsd le!

  • … egy kellemes zuhannyal! A legegyszerűbb megoldás, ha egyszerűen lezuhanyzol meleg vízzel, és alaposan átmosod a porcikáid, hogy megszabadítsd az önbarnító krémtől.

  • … miközben az elhalt hámsejtektől is megszabadulsz! Vagyis, egyszerűen radírozd ki, vagyis inkább le az önbarnítót egy szuper házi bőrradír segítségével!

  • … ha már túl vagy a fogmosáson! Ha csak kisebb felületről, például a kézfejedről, ujjaid közül szeretnéd eltávolítani a felesleges barnítót, dörzsöld át a világosító fogkrémeddel. A hatás azonnali és friss!

  • … a kedvenc nedves sminkeltávolító kendőddel! Ennek híján egy micellás vízzel, arclemosóval átitatott kendő is megteszi. Gyors és kíméletes megoldás! Igaz, erősen megcsappanhat e kozmetikumokból felhalmozott készlet.:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.