2021.08.15. 11:00:30 7396 210

Felkened, de hogyan távolítsd el? – Így szabadulj meg az önbarnítótól
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték: imádjuk a napbarnított bőrt. Hogy ezt ki hogyan éri el, az már más kérdés. Van, akinek éves bérlete van a szoláriumba, míg mások maradnak a természetes módszernél: ha az idő alkalmas rá, irány napozni. Megint mások inkább az önbarnító termékeket részesítik előnyben.

Önbarnító - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Önbarnító

Míg a szoli, napozás elég időigényes, addig az önbarnító krém azonnali eredményt biztosítana. Ha a felvitel is szépen sikerül, nyert ügyed van velük. Ha a felkenés minden csínját és bínját elsajátítottad már, ideje kikupálódni abból is, hogyan távolíthatod el a bőrödről ezt a barnító kozmetikumot, ha már nincs rá szükséged.

Távolítsd el az önbarnítót…

  • … némi citromlével! Valószínűleg a citromlé világosító hatását nem kell bemutatni, hiszen a körmök, a haj „szőkítésénél” is segítségedre lehet néhány csepp. Ha a bőröd nem érzékeny, és kiszáradva sincs, csavard ki néhány citrom levét, vagy használj a flakonosból, és töröld át vele a bőröd. Alaposan öblítsd le!

  • … egy kellemes zuhannyal! A legegyszerűbb megoldás, ha egyszerűen lezuhanyzol meleg vízzel, és alaposan átmosod a porcikáid, hogy megszabadítsd az önbarnító krémtől.

  • … miközben az elhalt hámsejtektől is megszabadulsz! Vagyis, egyszerűen radírozd ki, vagyis inkább le az önbarnítót egy szuper házi bőrradír segítségével!

  • … ha már túl vagy a fogmosáson! Ha csak kisebb felületről, például a kézfejedről, ujjaid közül szeretnéd eltávolítani a felesleges barnítót, dörzsöld át a világosító fogkrémeddel. A hatás azonnali és friss!

  • … a kedvenc nedves sminkeltávolító kendőddel! Ennek híján egy micellás vízzel, arclemosóval átitatott kendő is megteszi. Gyors és kíméletes megoldás! Igaz, erősen megcsappanhat e kozmetikumokból felhalmozott készlet.:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.