2024.05.25. 15:30:44 5150 168

Fekete, az örök divat! – Ezeket a hibákat ne kövesd el, hogy tökéletes legyen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha most körülnéznénk a szekrényünkben, szinte egyetlen szín lenne, ami, mindannyiunk ruhatárában megtalálható: a fekete. Viseljük nadrágként, szoknyaként, felsőként, ingként, alkalmi ruhaként, vagyis szinte az összes ruhadarab között megtalálható ez a szín.

Fekete ruha kiegészítőkkel Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fekete ruha kiegészítőkkel Fotó:123rf.hu

Bármilyen alkalomra bevethető, bármilyen színnel kombinálható, bármilyen hajszínhez, szemszínhez passzol, és bármilyen testalkaton jól áll. De bármennyire is gyakori árnyalat, nem minden esetben viseljük úgy, ahogy kellene. Hogy minden alkalommal tökéletesen álljon rajtad, ezekre ügyelj!

  • Jóból is megárt a sok! Ez a fekete színnél is igaz, sőt! Ügyelj rá, hogy ne a fekete legyen rajtad az egyetlen szín, mindig csempéssz a szettedbe, szettedre egy másik színt, akár egy öv, egy táska, egy bross, vagy éppen a cipőd formájában.

  • Figyelj a kiegészítőkre! Bármennyire is szereted ezt a sötét színt, arra ügyelj, hogy minden esetben válassz hozzá valamilyen kiegészítőt. Egy csini öv, egy nyaklánc, egy feltűnő fülbevaló – így nem válik túl egyhangúvá a szetted!

  • Bármilyen színnel összepasszol, csak ezzel nem! A sötét, tengerkék szoknya, blúz, top nem minden esetben mutat jól a feketével, mert igencsak hasonló a két árnyalat. Ha fekete és kék, akkor inkább válassz mellé egy világosabb kéket, amivel nagyobb a kontraszt és jobban érvényesül mindkét szín.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...