2021.09.01. 09:45:00 6568 230

Ezt a turmixot ne csak akkor idd, ha Szűz a csillagjegyed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A zöld színű ételekről legelőször a spenót jut eszünkbe, azonban a Szüzeknek ajánlott turmix nem csak ebből fog állni! Sőt, zöld színét részben az avokádónak és a kelkáposztának is köszönheti! Felkészültél egy első hallásra érdekes, de mégis édes italra?

Zöld(séges) gyümölcs turmix - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöld(séges) gyümölcs turmix

A szorgos és praktikus dolgokat szerető csillagjegy számára fontos a belső egyensúly megtartása, így a nekik szánt turmix is ügyesen lavíroz a gyümölcsös és zöldséges hozzávalók között. A csupa egészséges összetevőből álló ital pedig a többi zodiákus jegy szülöttének is jó alternatívát kínál, mint remek napindító ajánlat.

Zöld(séges) gyümölcs turmix

Hozzávalók:

2 db fagyasztott banán

½ csésze fagyasztott eper

½ csésze fagyasztott málna

1 marék kelkáposzta

2 marék spenót

negyed avokádó

1 ek. lenmag

1 csésze mandulatej

Feltétek:

Eperszeletek

Banánkarikák

Áfonya

Chia mag

Elkészítés:

  1. A spenótot és a kelkáposztát tépkedjük nagyobb darabokra, az érett avokádót pedig negyedeljük el. A szükséges negyedet elvághatjuk nagyobb kockákra.

  2. Tegyük bele a turmix összes fagyasztott és friss összetevőjét egy turmixgépbe, továbbá öntsük rá a csésze növényi tejet is. Ezután kevertessük el a hozzávalókat egymással simára.

  3. Öntsük ki a kedvenc turmixos poharunkba, és tegyük rá a választott feltéteket.

Forrás: www.buzzfeed.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...