2024.05.18. 08:30:21 6157 263

És Te hogy szereted? – Így egészséges a banán!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki úgy szereti, ha még szinte ropog, olyan kemény és zöld. Mások maradnak arany középúton, és a szép sárga színt részesítik előnyben. Megint mások meg sem eszik, amíg nincs rajt néhány barna folt. És akad, aki akkor van megveszve érte, ha már szinte folyik. De mégis, hogyan a legegészségesebb a banán?

Banán - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Banán

A reggeli kásádba, granolával, vagy csak úgy magában, tízóraira, esetleg süteménybe, kekszalap gyanánt – a banán sokféleképpen felhasználható, finom gyümölcs. De hogy milyen állapotában a legegészségesebb számunkra? Olvass tovább, és fény derül a titokra!

  • Ha az éretlenebb a mindened! Ha cukorbeteg vagy, esetleg felmerült a gyanú, hogy az vagy, a zöldebb, éretlenebb banán lesz a Te választásod! Alacsony cukortartalma mellett viszont magasabb a keményítőtartalma, így remek energiaforrás. Emellett káliumtartalma is magas, illetve a benne lévő rostanyagok segítik, támogatják az emésztést.

  • Miért jó a túlérett! Egyszerűen azért, mert csökkenti a rákos sejtek szaporodását a szervezetben. Ezt a benne található úgynevezett tumor nekrózis faktoroknak köszönheti.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...