2019.01.05. 17:19:49 9782 324

Erről ismered meg az igazi „fagyosszenteket”! – Talán Te is az vagy?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagy valószínűséggel Neked is van legalább egy ismerősöd, esetleg több, vagy éppen Te magad vagy az, akinek télen tényleg a legjobb lenne téli álmot aludnia. Mert bizony, bitangul szenved(sz) a hidegtől, a fagytól, és minden mástól is, ami ezzel az évszakkal jár.

Fázni - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fázni

Ha a fenti igencsak rövidke jellemzés után nem ismertél rá, vagy magadra, és nem vagy benne biztos, hogy egy igazi fagyosszenttel van dolgod, álljon itt néhány kérdés, amikre ha igen a válasz, nincs kétség, kié a „Legfázósabb” kitüntető cím!

Egy átlagos szellőztetés Nála(d) is 5 perc?

Vagyis, inkább 2, azaz kettő perc a maximum, amennyi időre hajlandó vagy kinyitni az ablakot ebben a farkasordító hidegben! Hiszen a kevésbé friss (vagyis inkább állott) levegőben még nem fagyott meg senki!

A kedvenc italod: mindegy, csak forró legyen?

Lehet az egy finom gyümölcstea, egy forró csoki, vagy egy meleg, habos kakaó, számodra mindegy, csak forró legyen! Na, és persze, alkoholból sem adod alább, már ami a hőmérsékletet illeti: csakis a forralt bor jöhet szóba! Azért mi ajánlunk még néhány forró ital receptet: itt megtalálod őket! És ha alkoholmentes élvezetre vágysz, akkor ezeket próbáld ki!

Veled zuhanyozni egyenlő a teljes életveszéllyel?

Igen, hiszen a langyos, esetleg meleg víz fogalmát egyáltalán nem ismered. Számodra csakis a forró víz létezik, akkor is, ha zuhanyzásról, fürdésről van szó.

Belőled is csak egy nagy sálba bugyolált gombóc látszik a munkahelyeden?

Míg mások pólóban flangálnak az irodában, Te majd’ megfagysz, és már-már kesztyűben, sapkában üldögélsz a munkahelyeden. De minimum, egy vastag polárpulcsi van rajtad, és persze vastag zokni! Furcsa madárnak gondolnak a többiek, pedig közben csak szimplán fázós vagy!:-)

Nem adod alább 3 rétegnél?

A réteges öltözködés a mindened! Minimum egy trikó, vagy ujjatlan top, egy hosszú ujjú póló és egy pulcsi van rajtad, és persze a nadrág alól sem hiányozhat a harisnya! És naná, hogy zokniból sem elég az 1 pár!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...