2019.09.09. 10:55:36 9993 332

„Erre csörög a dió, arra meg a mogyoró!” – Jusson a kávédba is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy megyünk „befelé az őszbe”, úgy kerül egyre több mag, csonthéjas a tányérunkra. Jönnek a mandulás, gesztenyés, diós, mogyorós finomságok, és egészen karácsonyig ki sem fogyunk majd a receptekből! És hogy egy kicsit csavarjunk a dolgunk, idén kerüljön a kávénkba is egy kevés a mogyoróból!

Kávé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávé

Ehhez a finomsághoz szükségünk lesz 4 dkg őrölt mogyoróra, 4 dkg kávéra, 1 evőkanál cukorra, 30 dkg tejre és vízre. Először a cukrot és a mogyorót pirítsuk aranybarnára, zsiradék nélkül, majd adjuk hozzá a kávét és öntsük fel az egészet 4 dl forrásban lévő vízzel. 5 percig forraljuk. Kávéfilteren szűrjük le egy kannába vagy csészébe, osszuk 4 felé a kávénkat. Közben a tejet melegítsük fel 70 fokra, habosítsuk fel és mehet a kávé tetejére.

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...